JW Player kondigt de groei en uitbreiding aan van haar kantoor in Eindhoven, Nederland

Het kantoor in Eindhoven wordt geleid door Jeroen Wijering, mede-oprichter en maker van JW Player en momenteel werkzaam als Chief Innovation Officer. Jeroen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten, zoals JW Engage, die machinaal leren gebruikt om uitgevers te helpen bij het laten groeien van videoweergaven en inkomsten met geautomatiseerde aanbevelingen en het bieden van videospelers, een marktleidende header-bieding oplossing voor video. De heer Wijering zal op 22 maart op de Vidcon Europe-conferentie in Amsterdam spreken.

JW Player”s kantoor in Eindhoven biedt ook lokale ondersteuning voor haar groeiende klantenkring, waaronder Sanoma, Talpa Media, PSV, en Q-dance, die zich bij oude klanten voegen, waaronder en Newsmedia. In 2017 werd JW Player erkend met een DIGIDAY Awards Europe finalist voor zijn werk met Talpa Media in het creëren van een internationale, cross-platform ervaring voor Talpa Media”s grootse hit televisieprogramma The Voice.

‘We beschouwen JW Player als een triple-A technologie, die de beste ervaring biedt bij het afspelen’, zegt Hylke Sprangers, CTO van Talpa. ‘Wij geloven dat het de beste speler ter wereld is.’

In 2018 heeft het kantoor in Eindhoven plannen om zijn team aanzienlijk uit te breiden, waarbij het nieuwe personeelsbestand zich concentreert op productontwikkeling.

‘Ik ben zeer verheugd over de dynamiek van ons kantoor in Eindhoven en het talent van wereldklasse dat we hebben kunnen aantrekken’, aldus Jeroen Wijering. ‘Video zal in de nabije toekomst de belangrijkste sector van de markt blijven en we zijn op zoek naar het beste product- en engineering talent in Nederland om onze klanten en groei te ondersteunen.’

Geïnteresseerde kandidaten moeten naar https://www.jwplayer.com/company/careers/ gaan om openingen te bekijken en aan te vragen.

Over JW Player

JW Player is meer dan tien jaar pionier op het gebied van video op internet en blijft innoveren als ”s werelds grootste netwerk onafhankelijke platform voor videodistributie en analyse. Mediabedrijven waaronder Fox, VICE, Business Insider, Washington Post en Univision vertrouwen, naast honderdduizenden videomakers in alle soorten en maten, op JW Player om hun inhoud op alle apparaten te leveren en inkomsten te genereren. JW Player”s gigantische wereldwijde voetafdruk van meer dan 2 miljard unieke apparaten creëert een krachtige gegevens grafiek met unieke inzichten van klanten en genereert miljarden incrementele videoweergaven. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in New York, met kantoren in Londen en Eindhoven, en is in 2017 vernoemd naar Deloitte”s Technology Fast 500 ™.

Voor meer informatie ga naar http://www.jwplayer.com.

Media Contacts:
Eric Franchi
JW Player
efranchi@jwplayer.com

Logo – http://photos.prnewswire.com/prnh/20150206/174121LOGO

NEW YORK, 21 maart 2018 /PRNewswire/ — JW Player, ”s werelds grootste netwerk onafhankelijke videoplatform, kondigde vandaag de groei en het momentum aan van hun kantoor in Eindhoven, Nederland. Sinds de opening in juli 2017 als het technische en ondersteunende hoofdkantoor voor de vele Europese klanten van JW Player, is Eindhoven uitgegroeid tot een team van acht.

JW Player kondigt de groei en uitbreiding aan van haar kantoor in Eindhoven, Nederland